Over ons

Beenen ontwerpt en realiseert complete besturingsinstallaties voor de sectoren industrie, infra en watertechnologie, zowel regionaal, nationaal als internationaal. Na levering dragen wij de zorg over aan de servicediensten onderhoud, support en inspecties. De basisvoorwaarden voor elke opdracht zijn: continuïteit in de samenwerking, kwaliteit leveren en staan voor de gemaakte afspraken.

Een man een man, een woord een woord! 

Bijna honderd jaar geleden werd de basis gelegd voor het huidige Beenen Industriële Automatisering. Al in het begin van de vorige eeuw legde Beenen zich toe op de elektrotechnische installaties voor de opkomende zuivelindustrie. Door continu investeren in kennis en nieuwe ontwikkelingen zijn wij expert in industriële techniek. Die betrokkenheid in combinatie met voortschrijdend inzicht vormt de basis van de huidige expertise als system integrator en procesinstallateur.

Met circa 200 enthousiaste medewerkers, verdeeld over de vestigingen Heerenveen, Zwolle en Nijkerk, leveren we complete besturingsinstallaties aan opdrachtgevers in onder andere de marktsegmenten food/feed, water, infra, chemie en machinebouw.

Door de specialistische kennis, de kwaliteit van de producten en de klantbetrokkenheid is Beenen uitgegroeid tot een succesvolle onderneming binnen het vakgebied industriële automatisering.

Wij zijn een efficiënte en betrouwbare partner, die streeft naar een duurzame relatie met onze opdrachtgevers.

Support en service  

Onze werkwijze  

Paneelbouw  

Electrical engineering  

Sitemap