Sponsoring

IAS is sponsor van verschillende evenementen en teams in en rond vestigingplaats Zundert.

Moerse Boys G1

Moerse Boys is een Nederlandse amateurvoetbalclub uit het Noord-Brabantse Klein-Zundert. De vereniging is opgericht op 13 november 1943 onder de naam MVC. Bij de toetreding van de KNVB in het seizoen 1945/46 bleek dat er al een vereniging was met deze naam en werd de naam veranderd naar R.K.V.V. Moersche Boys.

IAS is sinds voetbalseizoen 2008/2009 de trotse sponsor van het G-elftal van Moerse Boys. Klik hier voor meer informatie over dit elftal.

Bloemencorso Zundert

Het Bloemencorso Zundert is een jaarlijks bloemencorso in september te Zundert. Het is het grootste dahliacorso ter wereld en het is de eerste Nederlandse traditie op de Nationale Inventaris Immaterieel Cultureel Erfgoed.

Het corso vindt jaarlijks plaats op de eerste zondag van september. Tijdens de zondagmiddag trekt de corsostoet door de straten van Zundert. De maandag erna staan de corsowagens tentoongesteld. Op dinsdag worden de wagens weer afgebroken. Het evenement zelf begin september is slechts het topje van de ijsberg; in feite is Zundert het hele jaar door bezig met het corso.

IAS is al meerdere jaren sponsor van verschillende buurtschappen die de wagens bouwen. Meer informatie over het corso is te vinden op www.corsozundert.nl.

Sitemap