JB Systems levert wereldwijd industriële automatiseringsoplossingen voor klanten in de machinebouw, offshore en procesindustrie. Met meer dan twintig jaar ervaring en 70 ervaren engineers kunnen onze relaties profiteren van een enorme hoeveelheid kennis en ervaring!

Wij geloven in techniek, maar bovenal in mensen. In hun vermogen om wendbaar en creatief te zijn, in hun ambities en dromen, in het verantwoordelijkheidsgevoel waarmee ze het beste uit zichzelf, anderen en technische mogelijkheden halen.

Daarom zijn we als JB Systems ook in sociaal opzicht innovatief. Zonder sociale innovatie kan technische innovatie niet werken. Om die reden werken we bijvoorbeeld niet met inleenkrachten, maar vertrouwen we volledig op ons collectief geheugen, onze collectieve expertise en onze 70 engineers.

Binnen JB Systems hebben wij een prettige werkomgeving met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Bij deze persoonlijke ontwikkeling horen technisch uitdagende projecten, waarbij onze mensen kunnen excelleren. U als klant profiteert hiervan, omdat deze waarden resulteren in een grote persoonlijke betrokkenheid en verantwoordelijkheid van onze mensen binnen de gehele organisatie. Hierdoor kunnen wij in elke fase van uw project een hoge toegevoegde waarde leveren. Advies in de conceptfase, een passende aanbieding in de offertefase en een efficiënte uitvoering van het project.

Sitemap