LetsGrow.com

Optimaliseer uw resultaten met Data Driven Growing

LetsGrow.com is ruim twintig jaar geleden opgericht en is hét dataplatform voor de glastuinbouw sector, zowel nationaal als internationaal. Elke kas kan worden aangesloten op het LetsGrow.com-platform (MyLetsGrow) om inzicht te krijgen in wat er in de kassen gebeurt. Met behulp van de data en analyses daarvan levert LetsGrow.com analyses en advies, die leiden tot betere resultaten door verbeterde kwaliteit van de productie en een hoger rendement: Data Driven Growing.

De algoritmes zijn gebaseerd op data gegenereerd uit de kassen. Deze data wordt gecombineerd met plantfysiologie en Artificial Intelligence (Machine en Deep Learing). De combinatie van deze drie elementen is wat LetsGrow.com uniek maakt en wat de telers ondersteunt door vanuit één platform (MyLetsGrow) extra inzicht te geven in hun data. Lees alles over LetsGrow.com op onze website.

Meer informatie?

Features

Features

LetsGrow.com maakt registratie van teeltdata via MyLetsGrow mogelijk door een breed scala aan features aan te bieden. LetsGrow.com stelt telers in staat de data te centraliseren en voorspellingen te doen en deze te verwerken in analytische tools.

Oplossing voor telers

Oplossing voor telers

“Hoe kan een teler zijn teeltproces(sen) optimaliseren om productie te verhogen en de productkwaliteit te verbeteren?” Het gebruik van het platform van LetsGrow.com helpt nationale en internationale telers bij het beantwoorden van deze vragen. Maar hoe werkt dit eigenlijk? Ruwe data uit allerlei verschillende bronnen uit de kas (zoals klimaatcomputers, sensoren, robots, en sorteermachines) worden door LetsGrow.com én hun partners omgezet naar waardevolle informatie. Door het toepassen van slimme software, gecombineerd met Artificial Intelligence en de laatste kennis over plantfysiologie, is er steeds meer mogelijk met data in de (glas)tuinbouw.

Oplossingen voor teeltadviseurs
Oplossingen voor toeleveranciers

Oplossingen voor toeleveranciers

Samen met de toeleverancier brengt LetsGrow.com alle behoeften in kaart. Op basis van deze behoeften wordt bepaald hoe de data zo effectief, handig en gebruiksvriendelijk omgezet kan worden naar bruikbare informatie voor de gezamenlijke eindklant, de teler. Bovendien ontsluit LetsGrow.com bronnen op kwekerijen, daarom is het mogelijk om bijvoorbeeld klimaatdata te integreren met de data uit het product van de toeleverancier.

Sitemap