Stage-periode: Voorjaar 2022

 

  • Bedrijf: Batenburg Beenen 
  • Huidige rol: Process engineer 
  • Studie: Procestechnologie 
  • Stage-periode: Voorjaar 2022 

 

Hoe ben je uitgekomen bij Batenburg Beenen als stagebedrijf? 

Grappig verhaal, in het laatste jaar van mijn studie procestechnologie in Eindhoven, was ik op zoek naar een afstudeerstage. Doordat ik regelmatig langs Batenburg Beenen reed, in verband met onder andere mijn bijbaan, werd ik oprecht nieuwsgierig naar het bedrijf. Deze nieuwsgierigheid kreeg ik omdat ik mij afvroeg wat industriële automatisering precies inhield. Zodoende ben ik dit op de website gaan opzoeken en zag ik dat ze interessante stages hadden. Vervolgens heb ik contact opgenomen met het bedrijf. 

 

Waarom heb je juist gekozen voor Batenburg Beenen? 

Ik heb gekozen voor Batenburg Beenen omdat ik voorafgaand fijne gesprekken had met mijn begeleiders vanuit het bedrijf. Daarnaast had ik ook veel uitdaging in mijn opdracht. Vanwege mijn prettige ervaring heb ik ook mijn tweede afstudeerstage bij het bedrijf uitgevoerd. Daarnaast vond ik het ook een pluspunt dat er meerdere stagiairs waren. Naast de gezelligheid gaf dit ook als voordeel dat je van elkaar kan leren. 

 

Wat vond je van Batenburg Beenen als stagebedrijf? 

Ik kijk met een goed gevoel terug op de uitgevoerde stages bij het bedrijf. Dit kwam onder andere door de behulpzame en gezellige collega’s op de werkvloer. Daarnaast kreeg ik ook veel ruimte en vertrouwen vanuit het bedrijf. Vandaar dat ik nu ook bij Batenburg Beenen werk als parttimer naast mijn studie. 

 

Zou je Batenburg Beenen aanraden bij andere studenten? En zo ja, waarom? 

Volgens mij kun je dit antwoord al raden. 

 

Heb je zelf nog zaken die je toe zou willen voegen? 

Heb vooral plezier in wat je doet! 

Sitemap