Maak kennis met onze nieuwe koers!

 

Vanaf nu is Batenburg Adelco Electronics de nieuwe naam van Adelco Electronics B.V. en wordt het nieuwe logo gevoerd.

Sinds juli 2018 maakt Batenburg Adelco Electronics, gevestigd in Capelle aan den IJssel, deel uit van Batenburg Techniek. De voorspoedige integratie in de divisie Industriële Componenten heeft geleid tot en biedt nieuwe kansen met slimme oplossingen bij het volgen van de strategie Smarter focus. Brighter tomorrow.

Batenburg Adelco Electronis is specialist in displays, wireless en embedded modules voor de industriële markt. Displays met touch voor een “human machine interface”, embedded modules voor de aansturing van het apparaat, draadloze communicatie en plaatsbepaling maken onderdeel uit van het product portfolio.

De positie van Batenburg als partner voor de maakindustrie is versterkt met de komst van Batenburg Adelco Electronics. We kunnen onze klanten nog beter van dienst zijn als technisch dienstverlener, waarbij de focus ligt op het ontwikkelen van slimme oplossingen in de industriële automatisering, het leveren van industriële componenten en het verzorgen van de installaties hiervan. Onze kernwaarden: intiem, creatief en energiek zijn hierbij van groot belang. Batenburg Techniek gaat langdurige klantrelaties aan en realiseert succesvolle projecten.

Lees ons persbericht hier:

Persbericht Batenburg Adelco Electronics

Press release Batenburg Adelco Electronics

Sitemap