Batenburg Bevestigingstechniek naar de Kunststoffenbeurs 2022

De kunststoffenbeurs 2022 is dé ontmoetingsplek voor de gehele kunststofketen in de Benelux en wordt opnieuw georganiseerd in de Brabanthallen. Natuurlijk zijn wij hier aanwezig om de nieuwste ontwikkelingen te presenteren op het gebied van bevestigingsmaterialen voor kunststof. Kom je ook langs bij onze stand (nummer 50) op woensdag 14 en donderdag 15 september?

Batenburg Bevestigingstechniek zal o.a. inserts, speciale schroeven en compression limiters presenteren die specifiek ontwikkeld zijn voor thermoplasten en thermoharders. Daarnaast zijn er demo’s van een aantal machines voor het aanbrengen van inserts. Wij kijken uit naar uw komst en hopen u dan ook 14 en 15 september te ontmoeten op onze stand (nummer 50) waar wij u graag te woord staan en verder informeren over de mogelijkheden welke wij u kunnen bieden.

Bevestigers voor kunststof

Bevestigers voor kunststof

Batenburg Bevestigingstechniek biedt een breed assortiment inserts, schroeven en compression limiters aan voor de kunststofverwerkende industrie. Voor elk type kunststof, thermoplast of thermoharder leveren wij het juiste bevestigingsartikel. Ons team adviseert u, afhankelijk van het type kunststof en de gewenste weerstand tegen het meedraaien (torgue) en uittrekwaarde (pull out) het juiste product.

De inserts in ons programma kunnen op verschillende manieren worden ingebracht: inschroeven, insmelten d.m.v. warmte, inpersen, ultrasoon en inleggen in de matrijs tijdens het spuitgietproces.

Kunststoffenbeurs

De ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op, evenals nieuwe optimalisatiemethodes voor bijvoorbeeld spuitgieten, matrijzen- en machinebouw. Bovendien bieden innovaties als 3D-printen, waarbij steeds meer soorten kunststof kunnen worden toegepast, nieuwe perspectieven. Bijvoorbeeld bij het maken van spuitgietmatrijzen, prototypes en als productiemethode voor series. Tijdens de Kunststoffenbeurs ontmoet u in korte tijd belangrijke spekers uit de kunststof- en rubberindustrie. Ook vindt u hier een compleet overzicht van nieuwe materialen, machines en machinebouw, kostprijs-besparing, optimalisatie van productieprocessen, productontwikkeling en smart industry.

De beurs is geopend van 09:30 tot 17:00. Om de beurs te bezoeken kunt u zich hier gratis aanmelden.

Graag tot ziens op Kunststoffenbeurs 2022!

Sitemap