Eaton

Eaton is leverancier van Batenburg Energietechniek. Bij Eaton zetten ze zich in om het leven van mensen en het milieu te verbeteren met energiebeheertechnologieën die betrouwbaarder, efficiënter, veiliger en duurzamer zijn. In samenwerking met Batenburg zoeken ze naar oplossingen voor de moeilijkste energiebeheerproblemen die zich in de wereld afspelen.

Eaton is een powermanagementbedrijf dat in meer dan 175 landen actief is. Ze leveren energie-efficiënte producten en diensten die opdrachtgevers helpen om hun elektrische, hydraulische en mechanische energie op de meest betrouwbare, efficiënte, veilige en duurzame manier te beheren. Daardoor geef je opdrachtgevers de mogelijkheid en de middelen om hun energie nog efficiënter te kunnen gebruiken.

Energietransitie

In samenwerking met Eaton leveren wij een breed scala aan producten om de energietransitie efficiënter te maken. Denk daarbij aan laag-/ en middenspanning systemen & componenten. Dit wordt voornamelijk gebruikt voor de elektrische energie in uw bedrijf te distribueren, bewaken en te monitoren. Om er voor te zorgen dat deze energie opgeslagen wordt, zijn er energie opslagsystemen nodig. Dit zorgt ervoor dat energie wat niet gebruikt wordt opgeslagen kan worden, waardoor er geen energie verloren gaat.

Oplossingen voor netbeheerders

Daarnaast worden er verschillende oplossingen aangeboden voor netbeheerders. Vandaag de dag is het netwerk nog nooit zo uitdagend geweest. Dat komt doordat er steeds meer van het net gevraagd wordt. Er zijn slimmere oplossingen nodig om de efficiëntie van het net te verhogen.

eMobility

eMobility is voor Eaton een nieuwe markt die ze betreden, desondanks hebben ze al tientallen jaren ervaring met het beheren van hoogspanning en het ontwikkelen van hybride systemen voor bedrijfsvoertuigen. De oplossingen van Eaton worden als doorslaggevend ervaren op de markt van elektrische voertuigen door autofabrikanten. Er wordt ook gebruik gemaakt van een goede positionering om gecompliceerde elektrische uitdagingen op te lossen, onder andere voor hoogspanning en circuitbescherming, inclusief de juiste coördinatie van zekeringen, schakelaars en gemengde energiesystemen.

Elektrische circuitbeveiliging

Eaton’s complete lijn van circuitbeveiligingsproducten biedt oplossingen voor efficiënte stroomverdeling in commerciële, industriële en mijnbouwactiviteiten die de elektrische veiligheid en betrouwbaarheid verbeteren en in overeenstemming zijn met (internationale) regelgeving.

Sitemap