ELLIS

Om de beste kabelbevestigingssystemen aan te bieden kiest Batenburg Energietechniek voor de oplossingen van ELLIS Patents. ELLIS is de toonaangevende fabrikant van kabelbevestigingssystemen en heeft meer dan 50 jaar ervaring met de ontwikkeling van de nieuwe technieken. De kabelbevestigingssystemen van ELLIS zijn ''tested to perfection''

Kabelbevestigingssystemen zoals kabelklemmen beperken de beweging van kabels tijdens elektrische storingen. De bevestiging van elke kabel of geleider dient bestand te zijn tegen de elektromagnetische krachten die veroorzaakt worden door een kortsluitstroom.  Het is dus van belang dat de kabelbevestigingssystemen in orde zijn en correct zijn gemonteerd.

Als specialist op dit gebied krijgen wij veel vragen over bijvoorbeeld het bevestigen van kabels. De montage kost vaak meer tijd dan verwacht, het is onduidelijk met welke intervallen klemmen gemonteerd moeten worden en wie garandeert de wijze van installeren?

Zodra alle factoren geanalyseerd zijn kan Batenburg Energietechniek een uitgebreid advies geven. Hierbij gebruiken we de toonaangevende producten van Ellis om zo te voorzien in de best mogelijke oplossing.

Wilt u meer informatie over deze producten of een sample aanvragen? Neem dan contact op met onze collega Joep van de Pasch of lees meer over onze oplossingen voor kabelverbindingstechnieken.

Sitemap