Kolektor ETRA

Batenburg Energietechniek vertegenwoordigt sinds 2007 de transformatoren van Kolektor ETRA op de Nederlandse markt. Kolektor ETRA produceert transformatoren tot een capaciteit van 500MVA en een spanning van 420kV. Het ontwerpen en produceren van een vermogenstransformator voor offshore gaat altijd samen met specialistische uitdagingen. Denk hierbij aan restricties voor het formaat en gewicht, maar ook protectie tegen corrosie en strakke deadlines voor alle stakeholders.

In het afgelopen decennium heeft Kolektor ETRA samen met Batenburg Energietechniek bekendheid opgebouwd met vermogenstransformatoren voor veeleisende offshore projecten. We hebben met succes offshore vermogenstransformatoren geleverd met een gecombineerd vermogen van 3020 MVA. Deze offshore projecten waren voornamelijk gelegen in de Noord- en Oostzee. Zo is Kolektor ETRA samen met Batenburg Energietechniek betrokken geweest bij offshore windparken Hollandse Kust en DanTysk. Onze leverancier Kolektor ETRA is op dit moment ook bezig met verschillende projecten in de VS en Taiwan.

Door de hoeveelheid lopende en afgeronde projecten heeft Kolektor ETRA ervoor gekozen om deze interactief te presenteren. Ook de projecten van Batenburg Energietechniek zijn op deze interactieve kaart te vinden. Op deze kaart vind je landen, windparken en platformlocaties waar onze transformatoren zijn geïnstalleerd of geïnstalleerd gaan worden.

We proberen deze kaart regelmatig van updates te voorzien en breiden deze uiteraard graag uit met nieuwe offshore projecten. Heef u vragen over of benieuwd bent naar onze vermogenstransformatoren? Neem contact op met onze accountmanager Tjeerd de Jong.

Sitemap