Nieuwe leverancier: kabelgeleidersystemen van VanTrunk

 

Vanaf vandaag mogen wij een nieuwe distribiteur verwelkomen: VanTrunk. VanTrunk is een internationaal gerenommeerde fabrikant van technische kabelmanagementsystemen en bijbehorende ondersteuningssystemen die geschikt zijn voor installatie in de meest extreme omgevingen.

De innovatieve oplossingen van VanTrunk bedienen al meer dan  50 jaar de wereldwijde energie-, olie- en gas- en industriële verwerkingssector. Gedurende deze tijd heeft VanTrunk zichzelf gevestigd als leider in de ontwikkeling van beproefde en innovatieve kabelbeheeroplossingen die zijn ontworpen om te gedijen in extreme omgevingen.

 

Logische uitbreiding van ons assortiment

Logische uitbreiding van ons assortiment

De kabelgeleidersystemen van VanTrunk zijn voor ons een uitstekende uitbreiding van het assortiment in kabelklemmen en doorvoeringen. Zo sluit het kabelgeleidersysteem bijvoorbeeld naadloos aan bij de kabeklemmen van Ellis Patents.

Kabelgeleidersystemen

Zijn een must om uw kabels door een kabelkelder of fabrieken transporteren of buitenom tussen uw fabrieken. Naast het feit dat u met onze kabelgeleidersystemen montage tijd kunt winnen, hebben wij oplossingen voor al uw omgevingen, of deze nu binnen of buiten , corrosief of geconditioneerd is. En heeft u een trace met verschillende obstakels welk niet middels de conventionele onderdelen kan worden overbrugt kunnen er speciale oplossingen hiervoor samen met u bedacht worden

Samen met de onze vertegenwoordigers en de specialisten uit de fabriek kunnen wij u voor elke situatie voorzien van de perfecte oplossing.

Sitemap