Nieuwe opdracht voor aansluiting hoogspanningsstation Middelharnis

 

Voor het 150kV hoogspanningsstation Middelharnis hebben wij van Joulz de opdracht mogen ontvangen voor het leveren van aluminium geleiderbuis, klemmen en flexibele geleiders. Dit hoogspanningsstation zal de koppeling zijn tussen Windpark Krammer en het landelijke hoogspanningsnetwerk van Tennet.

Levering is begin april waarmee wij voldoen aan de gewenste leverdatum. Wij werken samen met fa. van Campenhout, zij gaan alle materialen op maat maken en plaatsen alle componenten.

Onze leveringen zijn t.b.v. de hoofdrailen, 2 transformatorvelden, koppelvelden, 2 kabelvelden en 1 klantveld. Voor de 4 reservevelden zijn de componenten bekend. Wanneer deze componenten in de toekomst gewenst zijn kunnen wij deze op afroep leveren.

Windpark Krammer

Het windpark Krammer levert groene energie aan meer dan 100.000 woningen. Het windpark wordt gebouwd op de Krammersluizen. Het windpark zal bestaan uit 34 turbines die samen 102MW leveren. Het park moet in 2019 zijn stroom gaan leveren. Meer informatie vind je op www.windparkkrammer.nl.

Sitemap