Railkokersysteem Geostick

Industry, Innovation and Infrastructure

Wij van Batenburg Energietechniek hebben vanuit onze collega’s bij Batenburg Installatietechniek Twello de vraag gekregen om bij Geostick de elektrotechnische installatie flexibel in te richten met railkokersystemen. Deze flexibiliteit werd vooral verwacht in de productiehal. De locatie van alle machines was niet volledig bekend en toekomstige uitbreidingen moesten eenvoudig uit te voeren zijn.

 

De installatie 

Vanuit het transformatorstation (3200A) vertrekt een railkoker naar de hoofdverdeler in het pand. Vanuit de verdeler vertrekken twee railkokersystemen (2500A) het pand in om de productiemachines middels aftakkasten van een voeding te voorzien.

Naast de productiemachines wordt ook het kantoorgedeelte in het nieuwe pand van stroom voorzien door het railkokersysteem. Ter efficiëntie worden er vanuit de twee basis railkokersystemen aftakkingen gemaakt naar kleinere railkokersystemen om zo een betaalbare, praktische en flexibele elektrotechnische installatie te realiseren. 

 

Samen sterker 

Inmiddels draait de nieuwe productielocatie van Geostick en kunnen wij vanuit Batenburg terug kijken op een geslaagd project, een tevreden klant en een goeie samenwerking tussen twee Batenburg bedrijven. Het grote voordeel was vooral te vinden in de focus (iedereen doet vooral waar hij of zij goed in is) en een rijke ervaring welke nu aanwezig is binnen Batenburg Energietechniek op het gebied van het ontwerp naar de aanleg van railkokersystemen. De klant heeft als voordeel: één aanspreekpunt, en dat is Batenburg.

Meer informatie?

Gerelateerde projecten

Sitemap