Industriële machinebouw

Binnen de industriële machinebouw is Batenburg Mechatronica een gedegen partner op gebied van meet- en kalibratietechniek, maritieme componenten, weerstanden en industriële pc’s. Zo bieden wij oplossingen voor het testen van apparaten en elektrotechnische installaties, leveren wij controllers voor de scheepvaart en worden onze industriële pc’s gebruikt bij industriële processen. Met onze kennis en ervaring verzekeren wij u van de beste systemen of componenten. Ons leveringsprogramma omvat een uitgebreide lijn producten. Door onze nauwe relaties met onze leveranciers en onze kennis en ervaring zijn wij sterk in het bedenken van oplossingen voor uw proces, productontwikkeling, dienst of project.

Onze producten

Man-machine interface  

Embedded systemen  

Meet- en kalibratietechniek  

Industriële weerstanden  

Meet- en kalibratietechniek

Meet- en kalibratietechniek

Voor het meten van geavanceerde industriële meettoepassingen hebben wij hoogwaardige apparatuur. Met vertegenwoordiging van de gerenommeerde merken, Beamex, Ametek-Jofra en Hioki vindt u bij Batenburg Mechatronica op het gebied van meten en kalibreren een groot spectrum aan draagbare elektrische test- en meetapparatuur voor gebruik in het veld, de productie en het laboratorium. Voor kalibratie bieden wij complete oplossingen voor het herleidbaar kalibreren van diverse grootheden, waaronder temperatuur en druk. Voor grotere organisaties bieden wij daarnaast kalibratie management software.

Joysticks

Op gebied van bedienen, bewaken en visualiseren bieden wij slimme oplossingen. Onze maritieme componenten worden gebruikt in de scheepvaart en de besturingen in de kranen op booreilanden of in de havens. Deze besturingen zijn ook terug te zien in metro’s, bussen, trammen en treinen. Daarnaast hebben wij weerstanden die we klantspecifiek kunnen ontwerpen en fabriceren. Samen met onze engineers bedenken wij voor elke uitdaging een creatieve oplossing.

Industriële pc’s

Een gewone pc is doorgaans niet geschikt voor veeleisende toepassingen, vuile omgevingen en omstandigheden met lage en hoge temperaturen. Een goede betrouwbare, industriële pc, panel pc of mini pc vermindert onderhouds- en reparatiekosten, voorkomt storingen, verbetert het rendement en draagt bij aan een prettige en veilige werkomgeving bij al uw projecten.

Sitemap