Behuizingen speciaal voor elektronica

Batenburg Mechatronica is een grote speler in de markt op het gebied van behuizingen en systemen. Wij gebruiken onze jarenlange ervaring op het gebied van standaard behuizingen maar zeker ook van custom behuizingen en systemen om u als klant te helpen. Onze behuizingen worden veelal voor elektronica toepassingen gebruikt. Of het nu is om data te versturen via oplaadpalen in een standaard behuizing of een broadcastsysteem in een speciaal ontworpen behuizing wij komen altijd tot een oplossing.

In de meeste gevallen engineren en maken we onze behuizingen helemaal zelf. Maar we kunnen ook onze leveranciers aanspreken mee te denken. Zo is er regelmatig vraag naar behuizingen voor gebruik in de buitenomgeving met een bepaalde IP waarde. Camdenboss is onze partner die ons veel kan bieden op het gebied van compacte aluminium en kunststof behuizingen. Zo hebben ze onlangs een nieuwe serie robuuste behuizingen op de markt gebracht, de X8-serie, ontworpen speciaal voor gebruik buitenshuis.

Wanneer wordt er voor een X-serie gekozen?

Bij de X8-serie is er keus uit twee verschillende materialen, polycarbonaat en ABS. De X8-serie is een zware behuizingen die speciaal is ontworpen voor zware en elektrische toepassingen en ideaal voor het huisvesting van IoT ‘mogelijkheden. De behuizingen hebben een scharnierende deksel waardoor er gemakkelijk toegang is zonder gebruik te moeten maken van een tool om onderhoud uit te voeren. De behuizing biedt een hoge slagvastheid, bescherming tegen binnendringen en bescherming van uw slimme technologie.

De X8 serie hebben wij onlangs gebruikt voor een applicatie van een klant. Het ging hierbij om laadpalen. In de nieuwe behuizing bevindt zich de elektronica die de stroom van de laadpalen verdeeld. De elektronica moet regelmatig door monteurs worden uitgelezen. De X8 behuizing maakt het daarbij mogelijk makkelijk bij de elektronica te komen.

Meer informatie?

Bent u in de ontwerpfase en wilt u graag verder geïnformeerd worden. Neem contact met ons op! Onze collega Dennis helpt u graag bij het selecteren van een geschikte behuizing voor uw applicatie. Wij kunnen ook met u meedenken op het gebied van prototyping en assemblage.

Sitemap