Compacte blower voor druk of vacuüm

Bij toepassing van ventilatoren en blowers spelen vele technische aspecten, zowel mechanisch als elektrisch, een belangrijke rol. Met onze expertise op het gebied van thermal management helpen we u graag bij de juiste ventilator- of blowerkeuze voor uw applicatie.

Al meer dan 35 jaar vertegenwoordigen wij Micronel, specialist en betrouwbare partner op het gebied van hoogwaardige radiaal ventilatoren met als belangrijkste kenmerk een hoge dynamische performance in een zeer compacte behuizing. Na hun welbekende toepassingen in medische applicaties ontwikkelt Micronel binnen deze U-serie ook steeds meer ventilatoren voor de industriële markt zoals verpakkingsmachines, pick- en place apparatuur en de printindustrie.

Vacuüm creëren

De nieuwe U100HL-024KA-4 heeft een volledige aluminium behuizing en is IP67 uitgevoerd voor meer industriële toepassingen. Daarmee is de U100HL ideaal voor lokale vacuüm toepassing, zonder afhankelijk te zijn van perslucht of een grote vacuümpomp.

Gebruiksvoordelen

De blower wordt 24 Volt DC gevoed en door het kleine gewicht en de beperkte dimensies kan de blower vlot mee bewegen met een transportarm. Zo kunnen gemakkelijk kleine verpakkingen worden verplaatst. De verbindingen zijn standaard M16, 32 mm slangverbinding en G3/4 inch draad.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over deze serie en ook andere ventilatoren voor koelingstoepassing? Neem dan gerust contact op met Roger of Ton.

Sitemap