Machinepark voor slimme behuizingen

In onze uitgebreide mechatronica productie ontwikkelen wij elektronica behuizingen en kunststof behuizingen die we samen met u vormgeven. En met de nieuwste technieken ontwerpen we ook de bedieningspanelen. Met ons machinepark realiseren we producten van begin tot eind.

Voor België

Mechatronica productie

Op onze vestiging in Rotterdam beschikken wij over meerdere productieruimtes zoals een ESD ruimte en een mechatronica productieafdeling. Onze engineers tekenen het ontwerp van uw systeem in 3D. Zodra de tekening compleet is, sturen zij deze naar ons machinepark. Aan de hand van de tekening frezen, stansen, zetten en drukken we het ontwerp tot een compleet systeem. Vanuit onze voorraad beschikken we over verschillende plaatmaterialen die we in de kantbank bewerken tot de juiste vorm. De technische tekening wordt naar onze freesmachine gestuurd en wordt vervolgens vol automatisch in zowel 2D als 3D uitgefreesd. Als afwerking kunnen wij de behuizing voorzien van een mooie front lay-out, denk bijvoorbeeld aan de bedieningspanelen van uw product.

Meer informatie?

Bent u op zoek naar een op maat gemaakte oplossing? Neem contact met ons op! Onze collega’s Dennis en Sven helpen u graag. Ook bent u van harte welkom voor een rondleiding in onze producties.

Sitemap