Nieuwe producten Gessmann

Aan ons Gessmann assortiment zijn een aantal nieuwe producten toegevoegd. Het gaat om een multi-assige controller, een voetpedaal en een kraanstoelcombinatie.

Nieuw

Gessmann KST 30 Gessmann KST 30 is een kraanstoelcombinatie welke naar klantspecificaties ingedeeld kan worden. Het ergonomische ontwerp biedt de gebruiker veel comfort. Niet alleen door het ontwerp maar ook door de bestuurderstoel KSF11 van Gessmann. De stoel is uitgerust met een geveerd, hydraulische trilling absorptie systeem dat schokken opvangt.

Gessmann V1 Robuust ontwerp en met zijn 6 mogelijke assen zeer geschikt voor elektrische hydraulische machines. Door de 6 assen zijn complexe bewegingen met 1 hand te bedienen. De V1 multi assige controller is bestand tegen maritieme omstandigheden zoals olie en UV straling.

Gessmann P20 De P20 is een voetpedaal en is in diverse uitvoeringen te verkrijgen. Het modulaire design maakt dat de device universeel te gebruiken is.

Bus-systemen

Deze controllers en voetpedaal zijn nu geschikt gemaakt voor diverse bus-systemen. Het gaat hier onder andere om CANBUS, PROFIBUS en PROFINET bus-systemen. Dit geldt ook voor de bekende V85 en V25.

Gessmann V85 / VV85 De V85 / VV85 is een multi assige controller welke gebruikt wordt voor elektro-hydraulische toepassingen. Het heeft een elektronische interface en heeft vele uitgang opties voor onder andere spanning, stroomsterkte en schakelcontacten. Dit samen met vele verschillende greep opties maakt de V85 / VV85 tot een veelzijdige controller. Ook verkrijgbaar in een enkel assige uitvoering.

Gessmann V25 Een andere variant van de multi assige controller is de Gessmann V25. De robuuste regelaar heeft vele greep opties en is ook verkrijgbaar in een enkel assige uitvoering. Daarnaast is het bestand tegen maritieme omstandigheden zoals hoge UV-straling of olie.

Gessmann is al meer dan 85 jaar leverancier van hoogwaardige industriële controllers over de hele wereld. Op de betreffende productpagina’s kunt u een productsheet in PDF downloaden.

Meer informatie? Meer informatie over deze producten of het overige assortiment van Gessmann? Neem contact met ons op via sales-pwc@batenburg.nl of ons telefoonnummer.

Sitemap