Over ons

Batenburg Mechatronica is een meedenkende, adviserende en creatieve partner. Onze naam geeft ons specialisme weer, een unieke positie, omdat wij mechanische en elektronica know how met elkaar verbinden. Niet alleen vertegenwoordigen wij toonaangevende fabrikanten, maar beschikken wij ook over een goed uitgeruste mechatronica productie afdeling. Door koppeling van diverse technieken maken wij het mogelijk om een hoogwaardig en nauwkeurig operationeel product te leveren.

Onze focus

Wij hebben ons gespecialiseerd in oplossingen op het gebied van elektronica componenten, thermal management, sensoren, man machine interfacing, weerstanden en IPC’s. Wij beschikken daarnaast over een breed assortiment meet- en kalibratie instrumenten. Door op een creatieve manier bestaande technieken te koppelen bedenken we toe te passen bouwstenen voor onze klanten en helpen we hen met de stap naar morgen. Daarbij combineren we elektronica met mechanica. We bouwen op de ervaring en kennis van onze 60 directe collega’s en de 1.000 collega’s bij onze zusterbedrijven.

Als onderdeel van de divisie Batenburg Industriële Componenten kunnen we meer dan alleen onze kennis overdragen. Wij hebben, naast mechatronica, specialismen op het gebied van industriële elektronica, bevestigingstechniek en energietechniek.

Onze markten

Door onze verschillende specialismen leveren wij producten aan diverse markten. Onze joysticks komen terug in de scheepvaart, onze meettechnieken vinden wij terug in het veld en onze sensoren worden gebruikt in high-end applicaties. In samenwerking met een team van specialisten vinden wij voor u op deze manier de juiste en meest functionele oplossing.

Productieafdeling

Batenburg Mechatronica is lid van de volgende organisaties:

Sitemap