Werken bij

Focus op collega’s

Binnen Batenburg staan de medewerkers centraal. Zij zijn het belangrijkste kapitaal dat Batenburg onderscheidt. Zij maken het verschil in de langdurige relaties met onze opdrachtgevers. Bij Batenburg Mechatronica werken betrokken medewerkers met trots en gedrevenheid. Regelmatig zijn wij op zoek naar talentvolle, enthousiaste en gemotiveerde mensen die zich thuis voelen in een platte organisatiestructuur met korte communicatielijnen. De cultuur in ons bedrijf is open, direct en no-nonsense. Wij zijn daarbij praktisch ingesteld en denken in oplossingen.

Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en mogelijkheden tot groei en promotie maken Batenburg een zeer aantrekkelijke werkgever. Onze medewerkers werken nauw met elkaar samen, ze hebben een groot verantwoordelijkheidsgevoel en ondersteunen elkaar. Dit resulteert in een prettig werkklimaat. Werken bij Batenburg Mechatronica betekent ruimte voor eigen inbreng en ruime doorgroeimogelijkheden.

Stage en afstuderen

Ook willen wij jong gedreven talent helpen ontwikkelen. Bekijk hieronder de stagemogelijkheden. Wij bieden je graag kans om ervaring op te doen.

Bekijk onze vacatures

Medewerkers aan het woord

Furkan Darici
Stagiair productie

Ik ben Furkan en volg een MBO opleiding Mechatronica. Sinds begin dit jaar loop ik stage bij Batenburg Mechatronica die ik een gedeelte volbreng bij Elektro en een gedeelte bij Mechanisch. Zo krijg ik de mogelijkheid om veel ervaring op te doen in het elektrische en het mechanische gedeelte van de techniek. Ik heb voor de techniek gekozen omdat ik graag met mijn handen werk en technische werkzaamheden vind ik interessant en uitdagend. Het leukste moment van de dag is voor mij wanneer ik kan leren van mijn fouten. Ik word hierin goed begeleid door de teamleiders. Iedere dag is anders. Het werk is afwisselend waardoor ik steeds wat nieuws leer en doe. Ik heb al gewerkt aan allerlei leuke opdrachten en projecten. Graag wil ik mij verder ontwikkelen in het inspecteren, testen, onderhouden en repareren van allerlei producten en systemen.

Goede leercultuur, fijne samenwerking
Batenburg is een goed leerbedrijf, het is er gezellig en ik heb het er naar mijn zin. Het is mooi om te zien hoe iedereen samenwerkt en erg kwaliteitsbewust is om zo onze klanten tevreden te stellen. Door de komst en het gebruik van slimmere machines en het uitbreiden van de kennis van de werknemers kunnen de producten en diensten nog beter aansluiten op de wensen van de klanten. Ik ben blij met deze stage.

Sitemap