Joysticks geconfigureerd voor KAWECO shovels

 

Begin 2019 is Reesink Production gestart met de productie van QUAPPEN shovels in Hengelo. Vanaf 1 november 2019 worden de shovels nu verkocht onder de KAWECO merknaam.

Wij hebben samen met onze leverancier Gessmann voor deze shovels een tweetal B3 joystickgrepen geconfigureerd. Op basis van de wensen en eisen van Q-Load is er een geheel ‘eigen’ greep ontstaan en deze wordt door Reesink Production in iedere KAWECO shovel die geproduceerd wordt ingebouwd. Inmiddels hebben wij onder Reesink Production ook een derde Gessmann B3 greep geconfigureerd met nog meer functiemogelijkheden voor toepassingen op de KAWECO shovel.

Klantspecifiek

De Gessmann B3 greep is een veel toegepaste greep voor deze landbouwvoertuigen. Het voordeel dat wij bieden met Gessmann is het stuk maatwerk waarbij de greep naar eigen wens en toepassing kan worden geconfigureerd. Iedere greep of joystick van Gessmann wordt op klantspecificatie gemaakt. Hierbij kan de klant zelf bepalen waar de knoppen moeten komen op de greep en welk soort knoppen het zijn. De klant heeft de keuze uit drukknoppen, schuif- of wipschakelaars en duimwielen op verschillende posities.

Het speciale aan de grepen voor Reesink is dat deze af fabriek met 1,5m kabel geleverd worden, waarbij de kabel omringd is door een flexibele metalen spiraal. Dit zorgt ervoor dat de kabel tegen invloeden van buitenaf beschermd is. De greep wordt daarmee aangesloten op het hydraulisch systeem van de shovel. De Gessmann greep is uiteindelijk voor het bedienen van de voorlader en de arm van de shovel.

Wij zijn er zeker trots op dat wij inmiddels al jaren onderdeel mogen zijn van deze geweldige shovels waarvan er inmiddels al 500 in omloop zijn.

Sitemap