Logistiek

U moet verzekerd zijn van een optimale en veilige verzending van componenten en systemen. In ons logistieke proces verzorgen wij de verzending via (soms eigen) vrachtwagens en hebben wij zelfs voorraadsystemen beschikbaar voor op locatie.

Transport
Kanban systemen

Kanban systemen

Batenburg heeft zijn eigen kanban systeem: Batenburg Easy Stock System. Ook wel Bright Bin genoemd. Batenburg realiseert met dit ship to line systeem forse besparingen in uw productieproces.

Lees meer

Magazijn

Projectbegeleiding

In de praktijk betekent projectbegeleiding de voorbereiding, uitvoering en nazorg van het project. Tijdens onze projecten is er intensief contact met klant en leverancier vanaf engineering, ontwerp, fabricage tot en met levering op locatie van de klant. Hierbij is de bewaking van de totale planning een groot onderdeel. Ieder project heeft zijn klantspecifieke eisen en dus aanpak. 

Afhankelijk van het soort project, wensen van de klant, kan een afname in de fabriek gepland worden (FAT test ). Tijdens de FAT test word het geheel visueel nagelopen, afhankelijk van het project kunnen er ook beproevingen gedaan worden.

Sitemap