Beheerderstaken

Beheerderstaken
Na de installatie van uw brandmeldsysteem bent u, volgens NEN2654, verplicht de maandelijkse controles van uw brandmeld- en ontruimingsinstallatie uit te voeren. De maandelijkse controles worden Beheerderstaken genoemd, deze zijn gecategoriseerd in jaarlijks onderhoud en de 4-, 8- maandelijkse beheerderstaken.

Deze verplichte beheerderstaken zijn noodzakelijk om de veiligheid van uw medewerkers, bezoekers en bewoners te waarborgen. Als men niet voldoet aan deze richtlijnen, kan het bedrijf de certificering van de brandmeldinstallatie kwijtraken. Dit kan uiteindelijk leiden tot de consequentie dat niemand het gebouw meer mag betreden.

Batenburg Installatietechniek kan deze Beheerderstaken permanent of tijdelijke voor u uitvoeren. Onze gecertificeerde en gediplomeerde specialist “beheerder brandmeldinstallatie” werkt volgens de wettelijke eisen en richtlijnen. U bent er van verzekerd dat de specialist uw certificering waarborgt en een maandelijkse constatering van eventuele gebreken aanlevert.

Wilt u de maandelijkse beheerderstaken zelf uitvoeren met een interne specialist dan bieden de ervaren docenten van Batenburg Installatietechniek graag uw medewerkers de mogelijkheid om opgeleid te worden via onze trainingsfaciliteit in Ridderkerk of op locatie. Wij zijn een erkend opleidingsinstituut en zijn bevoegd het landelijk examen af te nemen. Voor meer informatie kijkt u op Opleiding & Training.

Meer weten?

Product highlights

  • ISO gecertificeerd
  • NEN2654
  • Beheerderstaken
Sitemap