Brand

Een goed functionerende brandmeldinstallatie is een niet te missen schakel in de veiligheid van uw medewerkers, bezoekers en bedrijfspanden. Het doel van een brandmeldinstallatie is om schade aan personen, gebouwen en goederen tot een minimum te beperken. Dit wordt behaald door de brand zo snel mogelijk te detecteren en dit om te zetten tot een actie.

Maandelijkse controles
Het is in de wet vastgelegd dat u uw brandmeldinstallatie maandelijks door een “beheerderbrandmeld” moet worden controleert. Hierbij worden zaken gecontroleerd zoals een up-to-date logboek, doormelding naar de meldkamer van de PAC of RAC, visuele inspectie van de brandmeldinstallatie. Naast de activiteiten waarmee u dagelijks bezig bent kunnen de beheerderstaken zich tot een grote last vormen, Batenburg Installatietechniek biedt u de mogelijkheid van deze last een zorgeloos punt te maken. Onze specialisten op het gebied van brandmeldinstallatie kunnen de beheerderstaken van u overnemen en u voorzien van een up-to-date logboek waarin alle activiteiten staan vastgelegd.

Jaarlijkse onderhoud 
Naast deze maandelijks controles is het jaarlijkse onderhoud ook verplicht gesteld volgens de NEN2654, tijdens het jaarlijkse onderhoud wordt er onderhoud aan de brandmeldinstallatie uitgevoerd en wordt er gecontroleerd of de maandelijkse beheerderstaken zijn uitgevoerd. Na het jaarlijkse onderhoud ontvangt u een certificaat waarmee u het pand kan verzekeren tegen brand. Zonder dit certificaat is dit niet mogelijk en kan de schade extreem hoog oplopen.

24/7 service dienst
Onze service afdeling brandmeldinstallatie staat 24 uur en 7 dagen per week voor u klaar om storingen zo snel mogelijk voor u op te lossen. Batenburg Installatietechniek kan doormiddel van telefonische assistentie u een oplossing aanbieden en indien nodig is er altijd een service specialist beschikbaar om u met de juiste oplossing te voorzien

Meer weten?

Product highlights

  • Veiligheid voorop
  • 24/7 servicedienst
  • NEN2654
Sitemap