CCTV

Op vele locaties bewaken onze camerasystemen de veiligheid, denk bijvoorbeeld aan de binnenstad, het openbaar vervoer, ziekenhuizen en festivals. Als merkonafhankelijke expert op het gebied van cameratoezicht (CCTV) denken wij graag met u mee over uw beveiligingsvraag. Complexe technisch vraagstukken vertalen wij voor u naar eenvoudige oplossingen. Passend bij uw doelstellingen, bedrijfsstructuur en gebruiksvriendelijk.

Onze expertise

Onze expertise

We ontwerpen en installeren hoogwaardige systemen met gebruik van vernieuwende technieken. Ons uitgangspunt is dat technieken die data opleveren, leiden tot essentiële kennis om beleid te vormen. Van operationele aansturing van het cameratoezicht en relevante beleidsinformatie richting diverse belanghebbenden.

Intelligente videoanalyse, mobiele systemen en draadloze toepassingen zijn voorbeelden daarvan. Eventueel geïntegreerd met toegangscontrolesystemen, alarmsystemen en brandmeldsystemen. Ook voor service, beheer en onderhoud zijn we uw betrokken partner.

Product highlights

  • Technisch vraagstukken vertaald
  • Eenvoudige oplossingen 
  • Passend bij uw bedrijfsstructuur
  • En gebruiksvriendelijk
Camerasystemen
Migratie

Migratie

Veel oudere systemen functioneren nog op analoge systemen, de overgang naar de digitale technieken biedt meer mogelijkheden voor bijvoorbeeld video content analyse. De IP technologieën voeren daarom tegenwoordig de boventoon, wij verzorgen de, eventueel gefaseerde, migratie van uw analoge systeem naar IP.

Vervolgens bouwen we efficiënte datanetwerken en adviseren, installeren en ondersteunen u bij de aanschaf van IP camera’s en Video Management Systemen. Dit in combinatie met intelligente video analyse-toepassingen, event management en rapportagemogelijkheden. Onze engineers zijn dan ook zeer ervaren in zowel de analoge als digitale techniek. Op nieuwe en bestaande analoge en digitale systemen leveren wij uitgebreide support.

Op die manier zorgen wij voor de juiste oplossing.

Visuele Instap Bewaking (VIB) – Openbaar vervoer 

Wij hebben de unieke kennis in huis van VIB installaties. Wanneer de trein of metro het station nadert, zullen automatisch beelden van de perroncamera’s worden gepresenteerd aan de bestuurder. Om veilig te kunnen vertrekken, dienen de deuren gecontroleerd te worden gesloten. Voor de bestuurder is het van belang dat er te allen tijde hoogwaardige beelden beschikbaar zijn van de perronrand en de deuren. Dit veiligheidssysteem is een specialisme van VisiOn ISP.

Wall koppelingen op basis van Wifi – Openbaar vervoer 

Het beheren van de gehele vloot voertuigen, is een aanzienlijke klus. Wanneer een voertuig bij de remise wordt gestald, wordt er een Wifi-koppeling tot stand gebracht met het wall-systeem. Door middel van deze draadloze koppeling, kan het voertuig worden uitgelezen. Camerabeelden kunnen worden veilig gesteld en de actuele technische status van de boordsystemen wordt inzichtelijk gemaakt, zonder dat we daarvoor het voertuig hoeven te bezoeken. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en onze ervaringen!

Big Data – camerasystemen / systeemintegratie

Daar waar steeds meer componenten bijeen worden gebracht en gekoppeld, ontstaat er gelijktijdig een enorme hoeveelheid aan (technische) data. Maar hoe vind je je weg nog in deze berg aan informatie?

Door het combineren van de relevante informatie uit de diverse systemen, kunnen we alsnog overzichtelijke rapportages genereren. Daarbij denken we in scenario’s, in plaats van technieken.  In de wereld van Big Data worden zaken als systeemintegratie en managementinformatie aan elkaar verbonden. Beide aspecten behoren tot het specialisme van Batenburg Beveiligingstechniek!

Unified Security Platform

Veelal worden wij benaderd met de vraag of wij een oplossing hebben voor de vele toetsenborden op de werkplekken… Het samenbrengen van meerdere technische systemen in één overzichtelijke user-interface. Het bedienplatform moet de mogelijkheid bieden om de essentiële functionaliteiten van de onderliggende systemen,  op een eenvoudige en gestructureerde wijze, te presenteren aan de gebruiker.  Op een gecontroleerde manier, en in nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers, brengen we stap voor stap de functionaliteiten van de (veelal bestaande) systemen onder, in het Unified Security Platform.

Lees verder over

Flexibel cameratoezicht

Flexibel cameratoezicht  

Video content analyse

Video content analyse  

Systeemintegratie

Systeemintegratie  

Sitemap