Datacommunicatietechniek

Data en telefonie zijn onmisbaar voor bedrijven: vandaag de dag zijn internet, e-mail en telefoonsystemen niet meer weg te denken. Uw organisatie heeft behoefte aan een betrouwbaar, veerkrachtig en veilig datanetwerk. Uw telefonie- en e-mailsystemen moeten dag in, dag uit werken en een goede bereikbaarheid is essentieel voor de voortzetting en groei van uw bedrijf. U hebt daarom een betrouwbare partner nodig die de noodzaak van een goed data- en telefoniesysteem inziet én die deskundige oplossingen kan bieden. 

Voor de aanleg van de nieuwste communicatiesystemen staat Batenburg Installatietechniek voor u klaar. Of het nu gaat om een eenvoudige telefoonaansluiting of een geavanceerd glasvezelnetwerk, wij hebben de juiste kennis in huis om aan de hand van uw wensen het meest geschikte systeem te adviseren en te installeren. Wij leggen onze communicatiesystemen onder de strengste installatievoorschriften aan, en certificeren deze ook. Zo bent u gegarandeerd van een kwalitatief systeem dat klaar is voor de toekomst. Wij leveren o.a. de volgende communicatiesystemen:

•    Datanetwerken
•    Telecomsystemen
•    Glasvezelnetwerken
•    Intercomsystemen

Betrouwbare oplossingen voor data en telefonie

Internet- en communicatiesystemen zijn voortdurend in beweging. Keer op keer worden nieuwe technieken bedacht die bellen en internetten gemakkelijker, veiliger of sneller moeten maken. Tegelijkertijd zijn er steeds meer groeperingen actief die toegang tot uw systemen willen forceren door te hacken of door systemen “af te tappen”.
Dat heeft consequenties voor uw bedrijfsvoering en data- en telefoniesystemen. De betrouwbaarheid, kwaliteit, snelheid en veiligheid van uw systemen moeten in balans zijn. Natuurlijk wilt u ook de kosten in balans houden. Dankzij onze ruime ervaring kunnen we u daar goed bij helpen. Wij adviseren u graag over de juiste systemen en installeren betrouwbare state-of-the-art oplossingen, zodat u nauwelijks naar uw interne en externe communicatiesystemen en dataverbindingen hoeft om te kijken.

Voorbeelden van data- en telefonieoplossingen

Wij verzorgen voor u de volledige data-infrastructuur en telefonie-installatie, van telefooncentrale tot telefoontoestel. Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor deskundig advies en aanleg van voice-over-IP-systemen waarmee u telefonie en data in één netwerk regelt. Onze data- en telefonieoplossingen bieden gegarandeerd een hoge bereikbaarheid, met alle positieve gevolgen vandien voor uw klanttevredenheid en bedrijfsprocessen.

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Zoekt u een betrouwbare date en telefonieoplossing voor uw organisatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

 

Meer weten?

Sitemap