Industrie

Batenburg Installatietechniek levert diverse specialismen aan technische diensten van de industrie. Wij kunnen voor u de optimale flexibele schil vormen voor de werkzaamheden die uw huidige technische dienst niet kan uitvoeren. Wij verzorgen alles aspecten van elektrotechniek van energie huishouding tot automatisering en proces besturing.

Onder deze specialismen verstaan wij het onderhoud en inspectie aan uw brandmeld- en ontruimingsinstallaties, het inspecteren van elektrische (meet-) apparatuur, conditie bewaking, het uitvoeren van energieprestatie-onderzoeken, thermografie, camerabeveiliging en werken wij ook met net analyses om eventuele vervuiling op te sporen.

Wij staan 24/7 voor u klaar als duurzame specialist op het gebied van technische diensten in de industrie en dragen optimaal bij aan de continuïteit van uw bedrijf.

Meer informatie?

Veiligheid

Veiligheid

In industriële omgevingen speelt veiligheid een grote rol. Toegangscontrole, camera’s en beveiligingssystemen worden samen gebracht in één bedienplatform. Het “Unified Security Platform” biedt gebruikersgemak, overzicht en structuur. Het platform vertaald het ‘scenario-denken’ naar de aansturing van de onderliggende technische systemen, zodat deze zich als één systeem gedragen.

Sitemap