Klimaattechniek

Luchtbehandeling, koeling, ventilatie, temperatuur en luchtvochtigheid zijn voor een belangrijk deel verantwoordelijk voor het comfort en het energiegebruik van een gebouw. Een goede beheersing ervan is een specialisme. Het zorgt ervoor dat iemand elke dag ontspannen kan werken, leren of wonen. Alsof u in de gezonde buitenlucht bent. Een optimaal werkklimaat beïnvloedt de prestaties van medewerkers en leerlingen positief. Het verhoogt productiviteit en verlaagt ziekteverzuim. Daarmee is het binnenklimaat zelfs financieel een belangrijke factor in de bedrijfsvoering. Batenburg Installatietechniek volgt continu innovaties op dit gebied en past energiebesparende technieken toe, bijvoorbeeld warmteterugwinning.

Meer weten?

Regeltechniek   

Koeltechniek   

Ventilatietechniek   

Verwarmingstechniek   

Bodemenergie   

Werkwijze
Niewbouw

Niewbouw

Bij Batenburg Installatietechniek renoveren we niet alleen, maar zijn we ook gespecialiseerd in nieuwbouw. Wij fungeren graag als aannemer om met u het bouwwerk te realiseren. Dit doen wij voor onze zakelijke klanten. Samen met u gaan wij graag op zoek naar het geschikte materiaal en adviseren wij u graag op het gebied van de loodgieterswerk en klimaattechniek  in uw pand.

Renovatie
SBO

SBO

Na de realisatie van het project kunt u ook nog bij ons terecht voor het onderhoud aan de installaties. Wij bieden verschillende service contracten aan. Deze contracten worden opgesteld op basis van het meerjarenonderhoudsplan. Kijk voor meer informatie over SBO bij deze oplossing.

Zie ook

Elektrotechniek

Elektrotechniek  

Beveiligingstechniek

Beveiligingstechniek  

E-mobility

E-mobility  

Sitemap