LED verlichting

De waarde van verlichting wordt vaak onderschat. Verlichting is erg belangrijk voor de kwaliteit van ons dagelijks leven. Op het werk, op school, in winkels, in openbare ruimtes en natuurlijk thuis kan een goede verlichting  op allerlei manieren bijdragen aan het  welzijn van de mens. Door middel van het aanpassen van bijvoorbeeld de lichtkleur, de lichtopstelling en de lichtsterkte kunt u een aangenaam werkklimaat creëren. Hierdoor zullen werknemers zich meer tevreden en comfortabeler  voelen, waardoor het ziekteverzuim kan afnemen en de arbeidsproductiviteit kan toenemen. Door de ontwikkelingen op het gebied van verlichting en milieu is de toepassing van LED verlichting een steeds belangrijkere rol aan het innemen op het gebied van decoratieve en functionele verlichting.

Als installateur houden wij ons bezig met het installeren van verlichting, echter kunnen wij u meer bieden dan een standaard lichtbron. Wij houden ons enige jaren bezig met spraakmakende en vernieuwende verlichtingsinstallaties. Wij bieden u ‘custom made’ verlichting, alle wensen die u heeft kunnen gerealiseerd worden. Door het gebruik van 3D software kunt u van te voren zien welk effect de verlichting zal hebben. de verlichting die wordt gebruikt is LED verlichting, in alle soorten, maten en kleuren. Met RGB LED verlichting is het mogelijk uw interieur of exterieur in kleur te zetten.Wij hebben een eigen licht specialist die voor uw klaar staat, om u advies te geven en merk onafhankelijk voor u ontwerpt.

Meer weten?

Product highlights

  • Duurzaam
  • Custom made
  • 3D ontwerp
Persoonlijkheid voorop
Energie Investerings Aftrek (EIA)

Energie Investerings Aftrek (EIA)

Om een investering in LED verlichting aantrekkelijker te maken heeft de overheid een fonds beschikbaar gesteld. Hiermee heeft u als investeerder in duurzame bedrijfsmiddelen (in dit geval LED verlichting) twee voordelen, uw energiekosten gaan omlaag en u betaald door de EIA minder belasting. Met de EIA kan u tot wel 58% van de investeringskosten aftrekken van de fiscale winst, waardoor u minder inkomstenbelasting of vennootschapsbelasting betaald. U komt hiervoor in aanmerking als u nieuwe LED armaturen (bij) plaatst of in enkele gevallen conventionele verlichting laat ombouwen tot LED tubes (Retrofit), Batenburg Installatietechniek kan u hierin begeleiden om samen een optimaal resultaat te behalen.

Mocht u meer specifieke informatie willen ontvangen hoe wij in uw organisatie de belichting en energieverbruik kunnen optimaliseren neemt u dan contact op met een van onze specialisten via 0180 41 65 63.

Sitemap