Logistiek

De logistiek is een steeds belangrijkere sector in Nederland. Hiervoor worden steeds meer distributie centrums gebouwd. Batenburg is gespecialiseerd in Utiliteitsbouw en heeft hier een steeds groter aandeel in. Voor o.a. distributie centra levert Batenburg een totaal installatie. Dit doen wij door middel van een samenwerking met al onze vestigingen binnen Batenburg Installatietechniek. Van installatie tot veiligheidsoplossing.

Meer informatie?

Klimaattechniek
Beveiliging

Beveiliging

Voor bedrijven is continuïteit van groot belang. Verschillende type incidenten kunnen bedrijfsprocessen ontregelen of zelfs voor langere tijd stilleggen. Daarnaast is bedrijfsveiligheid en de veiligheid van medewerkers is een continu proces dat bewaakt dient te worden. De uitdaging is dan ook om samen de juiste beveiligingsmaatregelen te treffen zodat de organisatie op een veilige manier kan blijven functioneren.

Beveiligingsniveaus 
Onze specialisten gaan graag met u op zoek naar de meest geschikte oplossing die aansluit bij de benodigde beveiligingsniveaus. Denk bijvoorbeeld aan inbraaksystemen, toegang verlening, camerasystemen met kentekenherkenning of het beveiligen van uw logistieke processen.

Bekijk onze projecten

Klimaattechniek

Klimaattechniek  

Utiliteit

Utiliteit  

Onderwijs

Onderwijs  

Sitemap