Loodgieterswerk

Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in klimaattechniek, service & onderhoud, maar ook in loodgieterswerk. Voor verschillende technieken zoals dakbedekking, rioleringssystemen, waterleidingen en sanitair kunt u bij ons terecht. Wij installeren de systemen niet alleen, maar voeren ook het onderhoud uit. Daarnaast staan wij altijd voor u klaar met deskundig advies.

Meer informatie over ons loodgieterswerk?

Legionella
Waterleidingen

Waterleidingen

Het loodgietersvak omvat een breed pakket van diensten. De kern bestaat uit het aanleggen en repareren van warm- en koudwaterleidingen voor bedrijven, van eenvoudige tot zeer gecompliceerde installaties. Hierbij vanzelfsprekend aandacht voor de legionella problematiek. Wij werken geheel volgens de geldende voorschriften. Ook binnen onze onderhoudscontracten kan legionella als vast onderdeel meegenomen worden. Als het met water van doen heeft, dan weten wij hoe het moet!

Sanitair
Dakbedekking

Dakbedekking

Een lekkend dak is de schrik van elke huiseigenaar. Vocht krijgt daardoor kans om binnen te dringen en onderdelen van het pand aan te tasten, zoals plafonds, muren, etc. Op tijd vervangen en onderhouden van zinken goten en bedekkingen van bijvoorbeeld dakkapellen en erkers is daarom van groot belang voor het behoud van uw huis of kantoor. Onze mensen zijn daar zeer bedreven in, ook als het gaat om oudere woningen, waarbij het zinkwerk afgestemd moet worden op de stijl van het pand. Ook voor regelmatige controle van uw dakbedekking kunt u ons benaderen.

Rioleringssystemen
Sitemap