Monster

Vanuit Monster verzorgen wij complete verwarmingssystemen voor bedrijven. Ook gasleidingen, ventilatiesystemen en airconditioning behoren tot het standaard leveringspakket. Door onze kennis en ervaring zijn wij in staat passend advies te geven, afgestemd op ieders individuele situatie.

Op het gebied van installatietechniek is Batenburg Installatietechniek al meer dan 40 jaar werkzaam in de regio en mee gegroeid met alle ontwikkelingen. Daarbij verzorgen wij ook het complete loodgieterswerk, zoals waterinstallaties, dakbedekkingen, sanitair en riolering. Onze organisatie is bekend met totale projecten in scholen, kantoorpanden, ziekenhuizen en diverse andere grote bedrijfsgebouwen. Wij hebben ondertussen een ruime ervaring opgedaan met vele renovatieprojecten en nieuwbouwpanden.

Naast deze projecten voert Batenburg Installatietechniek ook het onderhoud aan de installaties en gastoestellen uit. Op vakkundige wijze worden storingen voorkomen en zo nodig verholpen. Jaarlijks wordt preventief onderhoud uitgevoerd. Het team van Batenburg Installatietechniek bestaat uit gemotiveerde en goed opgeleide monteurs en loodgieters, die klaar staan om u van dienst te zijn. 

In de gehele regio is Batenburg Installatietechniek een begrip in de utiliteitsmarkt. Vanuit Monster werken wij in het hele Westland, Den Haag en omstreken.

Sitemap