Historie

Dekker van Geest is in 1976 is begonnen als Dekker Centrale Verwarming B.V. aan de Molenstraat in Monster. Jan Dekker en Cees Duijvestein begonnen het bedrijf in een tijd dat CV-installaties in opkomst waren. Het bedrijf verhuisde in 1987 naar de Parallelweg in Monster. Arno van Alphen en Ronald van Bergenhenegouwen namen het bedrijf in 1998 over. In 2002 werd het ‘s-Gravenzandse bedrijf Van Geest Installaties B.V. van Wim van Geest overgenomen. Dit na jaren van verregaande samenwerking tussen beide bedrijven.

De fusie kreeg in 2003 zijn beslag, Dekker van Geest Installaties B.V. was geboren. Eind 2003 werd Timmermans Loodgieters B.V. uit Poeldijk overgenomen. Dit was een welkome aanvulling op het totale installatiepakket. Daarmee was de cirkel rond en namen deze bedrijven in mei van 2004 hun intrek in een nieuw pand aan de Vlotlaan. Hier werden de kantoren, het magazijn en de werkplaats samengebracht in een schitterend pand op een unieke locatie.

De diverse overnames hebben tot gevolg gehad dat de nieuwe organisatie, bestaande uit: Dekker van Geest Installaties B.V., Tempus Dekker en Timmermans Loodgieters B.V., zich kon presenteren als een totaalinstallateur op het gebied van installatie en onderhoud van gasinstallaties, verwarmingsinstallaties, ventilatietechniek, koeltechniek, regeltechniek, waterleidingen, sanitair, dakbedekkingen en rioleringssystemen.

Deze stappen bleken een goede basis voor de toekomst. Per 1 januari 2008 heeft er een herstructurering plaatsgevonden en zijn deze drie bedrijven samengevoegd onder de naam Dekker van Geest, met drie afdelingen; Klimaattechniek, Loodgieterwerk en Service & Onderhoud. Door het leveren van kwaliteit en service kan men de concurrentie daadkrachtig het hoofd bieden.

In 2011 is het bedrijf overgenomen door Batenburg Techniek N.V. uit Rotterdam. Dit heeft geleid tot een nieuwe uitstraling en een samenwerking met zusterbedrijven in het land.

Dankzij de korte lijnen binnen het bedrijf en het kunnen leveren van de diverse disciplines en vakgebieden, kan Dekker van Geest toekomst positief tegemoet zien

Sitemap