Kwaliteitsmanagement

Kwaliteit van onze bedrijfsprocessen wordt constant geoptimaliseerd.  Hierdoor kunnen wij snelle oplevertijden en een constant hoog kwaliteitsniveau realiseren. De kwaliteitsverbeteringen binnen Batenburg Installatietechniek zorgen voor veiligheid van uw installaties.

Door middel van regelmatige inspecties en keuringen waarborgen wij de veiligheid en nauwkeurigheid van onze werknemers en zijn zij constant op de hoogte van nieuwe technieken en eisen. Onze medewerkers werken met de modernste methodes en worden regelmatig geschoold volgens de actuele richtlijnen. Zij zijn in staat op een energieke en creatieve manier nieuwe duurzame en innovatieve technieken bij u toe te passen.

Certificering

Om onze kwaliteitslevering te waarborgen heeft Batenburg Installatietechniek meerdere certificaten op het gebied van kwaliteit en veiligheid.

BRL 6000-00 en BRL 6000-21

Ontwerpen, installeren en beheren  van energiecentrales van bodemenergiesystemen van woongebouwen en/of  utiliteitsgebouwen (ontwerpen, installeren en beheren groot)

Dekra certificering BRL6000

BRL 6010

Levering van het legionellapreventie-advies voor collectieve leidingwaterinstallaties

ISO9001

(Internationale Organisatie voor Standaardisatie).  Sinds december 2012 gecertificeerd.

Dekra certificering ISO9001

VCA**

(=VGM (Veiligheid Gezondheid Milieu) Checklist Aannemers)
Certificatie van het VGM beheersysteem van aannemers. Sinds december 2008 is Batenburg Installatietechniek gecertificeerd voor VCA.

Dekra certificering VCA

STEK

(=Stichting Erkenningsregeling voor de uitoefening van het Koeltechnisch installatiebedrijf)

Erkenningsregeling voor het verrichten van CFK-handelingen (koudemiddelen) aan koel- en airconditioningsapparatuur en installaties. Alsmede voeren wij  EPBD gekwalificeerde keuringen uit.

Afbeeldingsresultaat voor STEK

SCIOS

(= Stichting Certificatie Inspectie en Onderhoud Stookinstallaties).

Kwaliteitssysteemcertificaat SCIOS, Inspectie en onderhoud aan stookinstallaties.
Gecertificeerd voor: Het uitvoeren van Eerste en/of Bijzondere Inspectie (EBI), Periodieke Inspectie (PI) en Periodiek Onderhoud (PO) aan stookinstallaties in de SCIOS-scopes 1 en 2 en 7a

 

Afbeeldingsresultaat voor SCIOS

Sitemap