Met trots op het lokale zetten wij wereldprestaties neer.

Vacatures

Bij Batenburg Installatietechniek

Wij van Batenburg Installatietechniek zijn een technische dienstverlener met sterke regionale roots en kantoren in heel Nederland. Met meer dan 1000 medewerkers zijn we actief in meerdere marktsegmenten. Onze opdrachtgevers bevinden zich hoofdzakelijk in de utiliteit en industrie maar ook bij woningbouwverenigingen en particulieren.

Binnen deze marktsegmenten hebben wij specialismes in elektrotechniek, werktuigbouw, CV installaties, verlichting en beveiligingstechniek. Vanuit deze specialismen ontzorgen wij onze klant. Wij van Batenburg Installatietechniek staan voor de klant klaar op het gebied van advies, ontwerp, engineering, realisatie en service en onderhoud. Binnen Batenburg zijn er nog veel meer specialisaties en samen hebben wij klanten nog meer te bieden. Onze organisatiestructuur is plat met korte communicatielijnen en vooral het persoonlijk contact werkt prettig. Techniek is wat ons verbindt, plezier is wat ons drijft.

Onze extra’s

Dat er in de techniek banen genoeg zijn hoeven we jou niet te vertellen. Daarom is het belangrijk dat jij weet waarom je bij ons moet komen werken.

Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers met plezier naar het werk komen en aan het werk zijn. Bij Batenburg Installatietechniek drinken we om 10.00 uur gezamenlijk koffie en kennen een ouderwets gezellige vrijdagmiddagborrel. We hebben regelmatig uitjes en vieren belangrijke momenten. Als je papa of mama wordt bij Batenburg Installatietechniek krijg je van ons een loopfietsje voor de kleine. Sportiviteit is waar wij bij Batenburg Installatietechniek dol op zijn. Fiets jij graag? Mooi, want veel van je collega’s fietsen en Batenburg Installatietechniek regelt je kleding. Ook sponsoren we onze collega’s die de Alpe d’HuZes fietsen of lopen.

Binnen Batenburg Installatietechniek bouw je jaarlijks 13 ADV dagen op, waarvan er een aantal op een vast moment worden opgenomen. Zo ben je de dag na Hemelvaart en met Koningsdag altijd vrij.

Stilstand is achteruitgang. We vinden het belangrijk dat je in ontwikkeling blijft om in onze vernieuwende en uitdagende projecten mee te kunnen (blijven) komen. Als er geen standaard voor handen is, zijn wij niet te beroerd om het zelf te organiseren.

Karakter 

Hollandse nuchterheid, een no-nonsense mentaliteit en hard werken, dat is wat ons typeert. Wij maken onze klussen af en staan voor wat wij doen en beloven. Met ruimte voor eigen inbreng en gevoel voor verantwoordelijkheid bouwen wij van Batenburg Installatietechniek samen met onze klanten aan totaaloplossingen. Gedreven door passie voor de installatietechniek denken wij van Batenburg Installatietechniek mee en verwelkomen jou graag als onze nieuwe collega.

Bekijk onze vacatures

Sitemap