Ontruimingsplan

Het is essentieel dat uw ontruimingsplan ten alle tijde up-to-date is, bij verbouwing en/of uitbreiding wordt het nog wel eens vergeten of de vluchtroutes nog toegankelijk zijn. In een geval van nood is het belangrijk dat u, uw medewerkers en uw bezoekers gemakkelijk te snelste weg uit het pand kunnen bereiken. Na een verbouwing en/of uitbreiding is het daarom altijd nodig om uw vluchtroutes en ontruimingsplan te herzien en indien nodig aan te passen.

Twee oplossingen
De specialisten op het gebied van veiligheid en ontruimingsplannen bieden u twee verschillende mogelijkheden aan om uw ontruimingsstrategie optimaal te laten functioneren. De eerste is het opzetten van een nieuw ontruimingsplan, dit kan geheel naar u wens. Daarnaast toetsen onze specialisten ook een al bestaand ontruimingsplan op punten als up-to-date, toegankelijk en de opvolging op de ontruiming.

Meer dan alleen vluchtroutes
Bij het ontwerpen, uitvoeren en toetsen van een ontruimingsplan spelen meerdere facetten een rol, het gaat niet alleen over de vluchtroutes. Batenburg Installatietechniek focust zich op het gehele aspect veiligheid en daarom verzorgen de specialisten ook de verbanddozen en BHV middelen. Deze kunnen opnieuw worden geleverd en aangevuld maar worden ook onderhouden door de specialisten van Batenburg Installatietechniek.

Het volledige ontruimingsplan bestaat uit de volgende onderdelen: BMI, noodverlichting, blusmiddelen, BHV middelen, AED en vluchtroutes. Batenburg Installatietechniek kan u volledig ontzorgen door deze aspecten voor u uit te voeren, hiermee kan u uw medewerkers en bezoekers een veilige werkomgeving bieden. Doormiddel van keuring & inspectie zal uw ontruimingsplan up-to-date blijven en dit alles is georganiseerd via digitale reportage.  1 gehaal en 1 aanspreekpunt.

Meer weten?

Product highlights

  • Veiligheid
  • één aanspreek punt één geheel
Sitemap