Piet aan het woord

Mijn naam is Piet Schinkelshoek, Ik ben 62 jaar en werk bij Batenburg / Sparreboom Techniek. Ik werk ondertussen al 33 jaar bij de club als elektromonteur. Eén van mijn verantwoordelijkheden is simpelweg gezegd “Panden voorzien van stroom”.

Ik ben in de techniek begonnen omdat het een erg leuk vak is. In 1986 ben ik met Sparreboom Techniek in contact gekomen als uitzendkracht. Destijds was ik nog actief bij een ander elektrotechnisch bedrijf in de regio. De klik met Sparreboom Techniek was er meteen, door deze reden heb ik bij Sparreboom Techniek gesolliciteerd en ben direct aangenomen.

Het leukste moment van de dag is voor mij eigenlijk wel de gehele dag door. Uiteraard zijn er ook mindere momenten, maar uiteindelijk hoort dat er ook allemaal bij. Ik pak graag altijd alles met beide handen aan, mijn motto is “pakken wat je pakken kan”. Hierdoor word ik uitgedaagd, alles zo goed mogelijk binnen de afgesproken tijd opleveren.

Afgelopen jaren heb ik niet per se een grote ontwikkeling doorgemaakt. Wel merk ik dat er steeds meer wordt samengewerkt binnen Batenburg en ga ik steeds vaker op pad als “Batenburger”. Dit maakt voor mij geen verschil, het werk blijft in principe hetzelfde.

Ik zou Batenburg Techniek bij vrienden en familie aanraden, het is een goede werkgever. Waarom Batenburg? Ik ben er ingerold, maar het bevalt mij nog steeds.

Kom jij bij ons werken? Solliciteer HIER

Sitemap