Q-Park gaat voor (brand)veiligheid!

De eerste maanden van 2018 zijn onze monteurs te werk gegaan voor Q-Park Lutherse Burgwal te Den Haag. Q-Park is een onafhankelijke parkeerorganisatie die zich heeft gevestigd in binnen- en buitenland op slimme en praktische plekken. Q-Park Lutherse Burgwal heeft een mooie locatie midden in Den haag, vlakbij het Paard van Troje.

Wij zijn de samenwerking aangegaan met Q-Park, omdat zij de (brand)veiligheid in de parkeergarage verder willen optimaliseren. Onze monteurs zijn zich in januari 2018 bezig gaan houden met het aanleggen van een nieuwe brandmeldinstallatie, vanwege de open structuur is er gekozen voor LIST bekabeling als detectie vorm.  Met dit detectiesysteem worden onechte brandmeldingen tot een minimum gereduceerd en is er sprake van een stabiel en betrouwbaar detectiesysteem. Door de aanleg van de brandmeldinstallatie is de veiligheid van de bezoekers en werknemers verder toegenomen. Tijdens de oplevering is er een brandproef uitgevoerd om de juiste werking van de brandmeldinstallatie te testen.

[video width="1920" height="1080" mp4="https://www.sparreboom.nl/wp-content/uploads/2018/03/201803061520592.mp4"][/video]

Sitemap