Wij gaan verhuizen!

Wij gaan verhuizen!

 

Sparreboom groeit en dat is een goed teken! Dat betekent dat ons pand te klein is voor al onze collega’s. Daarom verhuizen wij 14 april van Ridderkerk naar Rotterdam.

Vanuit daar houden wij ons bezig met de nieuwste technieken betreft de energietransitie. Denk bijvoorbeeld aan waterstof, zonne-energie en elektrisch laden. We willen Europa zo milieuvriendelijk maken al mogelijk is. Eén van de manieren om dit te verwezenlijken is EV charging. Volgens het klimaatakkoord in Europa zetten we in op de reductie van CO2 uitstoot en worden er steeds meer diesel bussen/vrachtwagens vervangen door elektrische varianten. Om deze vervoersmiddelen op te laden verzorgt Batenburg Installatietechniek deze oplaadpunten voor het bus- en vrachtwagenvervoer in de Benelux.

Dankzij onze specialisaties in techniek en service, beheer en onderhoud, helpen wij veel klanten met een veilige, duurzame en efficiëntere exploitatie. We werken daarbij niet alleen met de standaard installaties, maar ontwikkelen ons voortdurend. Zo installeren we de eerste grote waterstofketels en zijn we één van de vooruitstrevende securitypartners. Dit kan niet zonder een goede samenwerking binnen Batenburg en zo voeren we steeds meer gezamenlijke projecten uit. Daarom ga je ons steeds vaker zien langskomen als Batenburg Installatietechniek.

We houden je vanaf nu dan ook op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen Batenburg Installatietechniek. Samen focussen op de dag van morgen.

Sitemap