"Zonder investering toch de dienst"

Het elektrisch rijden is niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Het aantal elektrisch oplaadbare auto’s groeit nog steeds en daarmee ook de behoefte om te kunnen opladen. Ook op uw terrein verwacht men laadmogelijkheden maar wat haalt u zich op de hals. Een hele investering, veel administratie en afrekeningen, storingen zijn slechts enkele zorgen waar u niet op zit te wachten en toch zomaar op u af kan komen.

Batenburg Installatietechniek biedt u de oplossing. Een oplossing zonder zorgen, zonder investeringen en zonder administratieve lasten. Snel, eenvoudig en transparant biedt u uw klanten de mogelijkheden van het elektrisch laden, draagt u bij aan het maatschappelijk verantwoord ondernemen en kost het u niets.

Compleet ontzorgen Batenburg Installatietechniek plaatst de laadstationvoorzieningen op uw terrein op de door u aangegeven locaties. Wij plaatsen niet alleen de laadvoorzieningen maar verzorgen uiteraard de veilige aansluiting op uw elektriciteitsnet. Alles compleet: van markeringen op de grond, bescheiden en duidelijk herkenbare bordjes tot en met informatieve flyers maakt de levering meer dan compleet.

Hoe werkt het? Batenburg Installatietechniek verzorgt de volledige laadvoorziening op uw locatie. De verbruikte elektrische energie rekenen wij jaarlijkse met u af op basis van het geregistreerd werkelijk verbruik. Wij zorgen voor een ongestoorde en veilige laadvoorziening door middel van preventief onderhoud èn een storingsopvolging. Tevens verzorgen wij de afrekening van de laadsessies met de gebruikers. Dus voor u geen administratieve last. Sterker nog u ontvangt één maal per jaar een gespecificeerd bedrag.

Het enige wat wij aan u vragen is een plek op het terrein, een aansluiting op uw elektrische infrastructuur en toegang tot het terrein om service te verlenen aan de laadvoorzieningen.

 

Sitemap