Neem contact op met Batenburg Installatietechniek

Vestiging Twello   

Vestiging Nijkerk   

Vestiging Nijmegen   

Vestiging Rotterdam   

Vestiging Monster   

Vestiging Waalwijk   

Service, Beheer & Onderhoud 

Op het gebied van service en onderhoud zit u bij ons ook goed. Met vestigingen in Rotterdam, Twello, Nijkerk, Ridderkerk, Nijmegen, Monster en Waalwijk staan wij 24 uur per dag en 365 dagen per jaar voor u klaar. U beschikt altijd over één aanspreekpunt en u vindt alle disicplines onder één dak. Met een onderhoudscontract bij Batenburg installatietechniek bent u verzekerd van periodiek onderhoud aan uw technische installatie(s). Bovendien kunt u altijd rekenen op onze hulp bij storingen en noodgevallen. Wij bieden uiteenlopende pakketten voor het onderhoud en service van installaties.

Meer informatie?

Inbraak   

W-installaties   

Noodverlichting   

E-installatie   

Brandmeld   

Werktuigbouwkundige installaties

Werktuigbouwkundige installaties

Wij bieden onze klanten mogelijkheden voor service en onderhoud van alle werktuigbouwkundige installaties; CV-ketels, airconditioning, luchtbehandeling, ventilatie, WTW units en regelinstallaties. Al onze service monteurs kunnen u volledig ontzorgen op het gebied van klimaatinstallaties, loodgieterswerk en sanitair.

Na een persoonlijk bezoek en de inventarisatie wordt een contract opgesteld volledig naar uw wensen én de  wettelijk gestelde eisen. Tevens kunt u vertrouwen op vakkundig advies. Daarnaast stellen we ook graag een overzichtelijk meerjarenonderhoudsplan (MJOP) op voor onze klanten.

Advies

Advies

Advies op maat

Wij installeren niet alleen klimaattechniek, maar geven daarnaast advies  over de systemen. Er zijn veel verschillende systemen waardoor de keuze voor het juiste systeem moeilijk kan zijn. De keuze van een systeem hangt af van het gebouw de doeleinden en het budget.

Meerjaren onderhoudsplan

Wij geven advies door middel van het maken van een Meerjaren onderhoudsplan (MJOP) conform NEN2767. Dit plan geeft overzichtelijk weer wat de investering kost en welke kosten er op lange termijn bijkomen. Daarnaast kijken we naar welk systeem het beste bij het gebouw past, dit wordt gedaan door middel van een 0-meting. Door onze jarenlange ervaring in de klimaattechniek kennen wij de situatie en kunnen wij gedetailleerd een inschatting geven over de kosten.

Preventie

Wij geven niet alleen advies over de te kiezen systemen maar ook op het gebied van preventie. Het gaat hier om preventie van Legionella, brandveiligheid en bodemenergie. Het is belangrijk dat het er een veilige en gezonde omgeving is voor de mensen die zich bevinden in de gebouwen. Een goede preventie helpt hierbij.

Storingen

Een storing is vervelend. Om storing te voorkomen moet uw installatie regelmatig worden gecontroleerd. De fabrikant garandeert een goede, veilige en langdurige werking als de installatie jaarlijks wordt onderhouden. Kortom, een goed werkende installatie begint bij een goede inspectie en goed onderhoud. Storingen aan uw installatie komen nooit gelegen. Wij verhelpen dergelijke ongemakken snel.

Lees verder over

Beveiligingstechniek

Beveiligingstechniek  

Klimaattechniek

Klimaattechniek  

Elektrotechniek

Elektrotechniek  

Sitemap