Visie

Batenburg Installatietechniek wil als totaal installatiebedrijf samen met u actief meedenken en meewerken aan de realisatie en het onderhoud van al uw installaties.

Door als betrouwbare partner kwaliteit te leveren, willen we continuïteit creëren voor zowel opdrachtgevers en medewerkers. Ons onderscheidend vermogen ligt in de componenten die we installeren en in de no nonsens aanpak waarbij snelheid, betrouwbaarheid en flexibiliteit sleutelwoorden zijn.

Batenburg Installatietechniek staat met een platte organisatie en korte communicatielijnen dicht bij de opdrachtgevers. Iedereen binnen ons bedrijf heeft zijn eigen verantwoordelijkheid, maar we dienen ook één gezamenlijk belang: klanttevredenheid.

Als u, als onze opdrachtgever, tevreden bent, dan vertaalt zich dat in continuïteit voor onze relatie. Op éénmalige successen wilt u en kunnen wij niet bouwen.

Werkwijze

De werkwijze van Batenburg Installatietechniek kenmerkt zich door snelheid, flexibel reageren en een no nonsens cultuur. De juiste vragen stellen op het juiste moment en de juiste actie op het juiste moment. Hiermee willen wij samen met u bijdragen aan het tot stand komen en onderhouden van uw installaties.

Als opdrachtgever heeft u één aanspreekpunt voor alle disciplines die SAMEN met u het gehele uitvoeringstraject behartigen. Dit voorkomt onnodig veel vergaderen, en belangrijker, de bekende “grijze gebieden” tussen de verschillende installatiesoorten worden weggenomen, zodat u zich hierover geen zorgen hoeft te maken.

Immers, samen met u of uw adviseur, kunnen wij komen tot een resultaat waarbij alle partijen tevreden zijn als het gaat om de kwaliteit in relatie tot prijs en exploitatie.

Sitemap