Verlichting

Bijna alles heeft onderhoud nodig, zo ook uw verlichtingsinstallatie. Voor een optimaal resultaat kan u dit het beste door een gespecialiseerd bedrijf laten uitvoeren.

Optimale sfeer en ambiance zijn belangrijke ingrediënten die 100% op maat bij uw bedrijf zijn gekozen. Batenburg Installatietechniek is een zeer ervaren bedrijf dat doormiddel van onderhoud uw verlichting installatie optimaal kan laten functioneren.

Onderhoudsplan
Batenbuirg Installatietechniek zal bij het eerste contact over een onderhoudsproject kijken naar diverse zaken zoals de inventarisatie van de huidige lichtbronnen, de materiaal keuze van de lichtbronnen en de planning van het remplacement. Op basis hiervan zal er een onderhoudsplan worden opgesteld.

Vervanging van lichtbronnen
Om uitval van de verlichting zo goed mogelijk te voorkomen biedt Batenburg Installatietechniek het preventie onderhoud aan. Lichtbronnen worden op bepaalde afgesproken momenten vervangen, de werkzaamheden worden met u grondig doorgesproken zodat er tot een 100% op maat oplossing gekomen zal worden.

Meer weten?

Product highlights

  • 100% op maat
  • Preventief onderhoud
  • Specialist
Sitemap