Video content analyse

De techniek ontwikkelt zich razendsnel. Waar we ons voorheen nog beveiligden middels analoge camera’s met een time lapse recorder, maakt men nu meer en meer gebruik van netwerkgerelateerde (IP) oplossingen om meer informatie te verwerken en te analyseren.

Meer informatie?

Product highlights

  • Intelligente Video Analyse (IVA)
  • Video Content Analyse (VCA)
  • Met cross-line detectie, heatmapping, peoplecounting, kentekenherkenning én gezichtsherkenning
Intelligente Video Analyse 

Intelligente Video Analyse 

Deze IP-systemen stellen ons ook in staat gebruik te maken van Intelligente Video Analyse-toepassingen (video content analyse). als VisiOn ISP hebben we, op basis van opgedane ervaringen, ook kennis op dit vlak. We hebben al de nodige oplossingen geboden, waarbij intelligentie is toegevoegd om betrouwbaarder en effectiever te zijn. Daarnaast volgen we de ontwikkeling en verfijning van deze technieken continue. We testen de diverse systemen regelmatig op toepasbaarheid en betrouwbaarheid, waarna we ze actief uitdragen naar onze klanten.

Door middel van videoanalyse processen worden camerabeelden real-time verwerkt en beoordeeld. Wanneer nodig vraagt het systeem de aandacht van beveiligingspersoneel. Denk onder meer aan cross-line detectie, heatmapping, peoplecounting, kentekenherkenning en gezichtsherkenning.

Terwijl het menselijk oog nog knippert, staat de camera altijd aan. Door middel van videoanalyse processen worden camerabeelden real-time verwerkt en beoordeeld. Wanneer nodig vraagt het systeem de aandacht van beveiligingspersoneel. Denk onder meer aan cross-line detectie, heatmapping, peoplecounting, kentekenherkenning en gezichtsherkenning.

Effectiever

Zelf bepaal je welke informatie relevant is. Welke gegevens zijn nodig om het cameratoezicht optimaal te laten renderen en de organisatie op een effectieve wijze aan te sturen? Het open karakter van VisiOn DIS uit zich in de kenmerkvelden die zélf kunnen worden bepaald en aangemaakt. De informatie uit de velden kan worden weergegeven in de uiteindelijke rapportages.

Sitemap