Met trots op het lokale zetten wij wereldprestaties neer.

Vacatures

Onze extra’s

Dat er in de techniek banen genoeg zijn hoeven we jou niet te vertellen. Daarom is het belangrijk dat jij weet waarom je bij ons moet komen werken.

Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers met plezier naar het werk komen en aan het werk zijn. Bij Batenburg Installatietechniek drinken we om 10.00 uur gezamenlijk koffie en kennen een ouderwets gezellige vrijdagmiddagborrel. We hebben regelmatig uitjes en vieren belangrijke momenten. Als je papa of mama wordt bij Batenburg Installatietechniek krijg je van ons een loopfietsje voor de kleine. Sportiviteit is waar wij bij Batenburg Installatietechniek dol op zijn. Fiets jij graag? Mooi, want veel van je collega’s fietsen en Batenburg Installatietechniek regelt je kleding. Ook sponsoren we onze collega’s die de Alpe d’HuZes fietsen of lopen.

Binnen Batenburg Installatietechniek bouw je jaarlijks 13 ADV dagen op, waarvan er een aantal op een vast moment worden opgenomen. Zo ben je de dag na Hemelvaart en met Koningsdag altijd vrij.

Stilstand is achteruitgang. We vinden het belangrijk dat je in ontwikkeling blijft om in onze vernieuwende en uitdagende projecten mee te kunnen (blijven) komen. Als er geen standaard voor handen is, zijn wij niet te beroerd om het zelf te organiseren.

Karakter 

Hollandse nuchterheid, een no-nonsense mentaliteit en hard werken, dat is wat ons typeert. Wij maken onze klussen af en staan voor wat wij doen en beloven. Met ruimte voor eigen inbreng en gevoel voor verantwoordelijkheid bouwen wij van Batenburg Installatietechniek samen met onze klanten aan totaaloplossingen. Gedreven door passie voor de installatietechniek denken wij van Batenburg Installatietechniek mee en verwelkomen jou graag als onze nieuwe collega.

Bekijk onze vacatures

Sitemap