Nieuwbouw distributiecentrum Toolstation - systeemintegratie

Nieuwbouw distributiecentrum Toolstation - systeemintegratie

Nieuwbouw distributiecentrum Toolstation - systeemintegratie

Beveiligingssystemen bij Toolstation DC

Toolstation is een van de snelstgroeiende leveranciers van gereedschappen, accessoires en bouwproducten voor de vakman en serieuze doe-het-zelvers. Toolstation bestaat sinds 2006 en er werkt een deskundig team met één focus; de laagste prijs, alles op voorraad en goede en snelle service.

In 2018 realiseert Toolstation een nieuw distributiecentrum in Bleiswijk. Diverse Batenburg Techniek bedrijven slaan hun handen ineen om de diverse technische installaties te realiseren. Onder de bezielende leiding van Van Dalen Installatietechniek (VDI), voeren de zusterbedrijven Sparreboom Techniek en VisiOn ISP diverse gedelegeerde werkzaamheden uit.

Sparreboom Techniek en VisiOn ISP zijn gezamelijk verantwoordelijk voor het ontwerp en de realisatie van alle beveiligingsinstallaties. Waar Sparreboom zich toelegt op het ontwerp en de realisatie van de data installatie en de inbraak, richt VisiOn ISP zich met name op de topegangscontrole-, intercom- en camera- installatie en op het overkoepelende Security Platform.

Specificaties

Specificaties
Gerealiseerd 2018
Aanneemsom € 100.000,-
Uitvoeringsduur Juni ‘18 – Nov ‘18
Rol / Aandeel  Security Platform

 

Camerasysteem

Toegangscontrole

Intercomsysteem

Inbraaksysteem

Systeemintegratie 

Sitemap