Werktuigbouwkundige installaties

De wensen en eisen voor verwarmingsinstallaties liggen soms ver uiteen. Met name bedrijven en instellingen hechten veel waarde aan een perfect werkklimaat. De verwarmingsinstallatie, in combinatie met andere werktuigbouwkundige installaties, maakt daar een belangrijk deel van uit. Wij zijn in staat een verwarmingsinstallatie op een verantwoorde en efficiënte wijze te integreren in een totaal project. Dit kan in samenwerking met andere bedrijven, maar ook vaak als onderdeel van een compleet project van onze eigen organisatie.

Ons advies is afgestemd op uw wensen en omstandigheden, zodat uw werkklimaat ook precies bij u past. Goede verwarming maakt van uw huis of werkomgeving een thuis: behaaglijke warmte in de winter maar ook heerlijk frisse lucht in de zomer. Al meer dan zestig jaar staat Van Dalen Installatietechniek B.V. garant voor comfort en woongenot. Wij geven antwoord op al uw vragen rond verwarming en binnenhuisklimaat. Of u nu een oude gaskachel wilt vervangen door een centrale verwarmingsinstallatie of een heel kantoorpand wilt voorzien van een luchtbehandelingsinstallatie: zowel particuliere als zakelijk opdrachtgevers zijn we graag van dienst. Vakmanschap en flexibiliteit tegen een goede prijs, dát mag u van ons verwachten

In Nederland is de meest toegepaste vorm van verwarmen een aardgasgestookte ketel. De hoog rendementsketel (HR) neemt daarbij het grootste plaats  in. Het is vaak slim om een wat oudere cv-ketel die nog goed werkt, al te vervangen door een nieuwe zuinige ketel. Die investering is door lagere stookkosten snel terugverdiend. Met de verwarmingswijzer  kunt u nagaan of dit ook voor u geldt.

Type / merken
Er zijn veel merken en typen CV-ketels te verkrijgen. Wij zijn niet merkgebonden en kiezen de CV-ketel die het beste past bij uw situatie.

Meer weten?

Product highlights

  • Installaties integreren in totaal project
  • Installaties op maat
Sitemap