Batenburg naar Vakbeurs Energie | 11, 12 en 13 oktober

Clean Energy
Energy storage paviljoen

 

Van 11 tot en met 13 oktober wordt dit jaar opnieuw de Vakbeurs Energie gehouden in de Brabanthallen Den Bosch en wederom is Energy Storage NL met een paviljoen vertegenwoordigd. Batenburg Techniek neemt hier voor het eerst deel aan. U kunt ons vinden in hal 6, stand C027.

Focus op EMS en energieopslag

Op onze stand presenteren wij oplossingen om slimmer om te gaan met uw energiestromen. Zoals bijvoorbeeld zonnepanelen, eigen verbruik en e-infrastructuur. Voorkom netcongestie of het uitbreiden van uw netaansluiting door naar uw eigen energiehuishouden te kijken. Batenburg denkt mee over de duurzame en efficiënte oplossing. Oplossingen bestaan dan bijvoorbeeld uit een combinatie van energie-managementsystemen en energieopslag. Natuurlijk kunt u altijd bij ons terecht voor compact- en inkoopstations, busbar en inverterstations. Zoekt u een totaaloplossing? Wij zijn in staat om uw e-infrastructuur te installeren. Zo kunt u snel na montage in bedrijf en bijdragen aan de energietransitie.

Must voor pro’s in gebouwde omgeving

Op Vakbeurs Energie 2022 delen de koplopers in verduurzaming van de gebouwde omgeving hun visie en doen zij zaken. Voor professionals met behoefte aan kennis, concrete oplossingen én netwerk op dit gebied is deze vakbeurs een jaarlijkse place-to-be.

  • Ruim 100 sessies & experts op 4 podia
  • Dutch Hydrogen Days met Paviljoen en Podium
  • Nederlands Warmtepompen Congres
  • Gemeentedag Energietransitie & Dag v/d Energieadviseur
  • Energy Storage Day + Paviljoen & sessies met TVVL
  • Innovative Energy Solutions – & Waterstof Innovatie Award

Gratis de beurs bezoeken

Als onze gewaardeerde relatie kunt u de beurs gratis bezoeken door gebruik te maken van onze invitatiecode (t.w.v. € 25,- excl. btw). Door u te registreren via onderstaande link: https://www.databadge.net/nrgy2022/reg/ene/?link=e7dfae68375b14c75d62

Vakbeurs Energie is op dinsdag 11, woensdag 12, donderdag 13 oktober geopend van 10:00 tot 17:00 uur. U kunt ons vinden in hal 6, stand C027.

Meer informatie over de beurs, over de seminars, de innovaties en over route en bereikbaarheid vindt u op https://www.vakbeursenergie.nl/nl/.

Sitemap