Martin van Gogh spreekt op Greenport Jaarevent

Op 17 mei vond het vijfde Greenport Westholland Jaarevent in het nieuwe World Horti Centre plaats. Dit jaar stond het event met 300 gasten in het teken van duurzaamheid en circulaire economie.

Vanuit verschillende invalshoeken bekijken we de uitdagingen voor ondernemers, kennisinstellingen en overheden in de Greenport. Hoe zorgen we samen voor een vitale en duurzame toekomst voor het regionale tuinbouwcluster? Die vraag werd beantwoord door sprekers van binnen en buiten de sector zoals Prins Carlos de Bourbon de Parme.

Thema’s die naadloos passen bij Batenburg Techniek. Batenburg bedrijf Hoogendoorn is vanaf de bouw al partner van World Horti Centre en werkt hard mee aan wereldwijd duurzaam telen. Het innovatieve Plant Empowerment is ontwikkeld door Hoogendoorn en Letsgrow.com. Met minder water en energie, CO2 neutraal een hogere opbrengst. Veilig en gezond voedsel om de groeiende wereldbevolking te voeden.

Als bestuurslid van de Economic Board ZuidHolland en de Greenport sprak Martin van Gogh met Prins Carlos de Bourbon Parma om zij visie toe te lichten. Prins Carlos is directeur van Compazz, een onafhankelijke stichting met als doel het versnellen van circulaire economie, duurzame innovatie en transitie.

Bron: Greenport Westland-Oostland. Foto: Mario Bentvelsen.

Sitemap