Commerciële energieopslag voor opslagcapaciteit van 60 kWh tot 500 kWh.

Stationaire energieopslagsystemen hebben de afgelopen jaren een sterke groei doorgemaakt. In 2019 werd grootschalige energieopslagoplossing INTILION | scalecube gevolgd door onze eerste schaalbare commerciële opslageenheid INTILION | scalebloc.

De INTILION | scalebloc is gebaseerd op een lithium-ion batterijsysteem en dient als complete oplossing voor stationaire energieopslag. Naast de vele toepassingsmogelijkheden op het gebied van optimalisatie van het eigen verbruik, peakshaving, ondersteuning van e-laadpunten en als additieve noodstroomoplossing in de off-grid sector, biedt de commerciële opslagruimte ook meer mogelijkheden.

Eenvoudig geïnstalleerd. Alles geïntegreerd.

Met ons zelfstandige, eenvoudig te installeren en intrinsiek veilige systeem hoeft u zich nergens zorgen over te maken.

Intelligent energiebeheersysteem

Met het geïntegreerde energiebeheersysteem kunnen alle elektrische verbruikers worden gemeten en individueel worden geregeld.

Gebruiksklare oplossing

De complete oplossing  - van batterij, omvormer en energiebeheersysteem tot geklimatiseerde behuizing - maakt INTILION | scalebloc de ideale oplossing.

Compatibiliteit

Dankzij het modulaire ontwerp en de 19" uittrekbare racks kan ons systeem worden aangepast aan een breed scala aan eisen.

AC-unit en weersbestendigheid

Door de buitenbehuizing met AC-unit kan het systeem overal worden geïnstalleerd, ongeacht de weersomstandigheden.

Makkelijke installatie

De unit kan direct worden geïnstalleerd met behulp van de plug-and-play-functie in overeenstemming met de richtlijnen voor de voedingsaansluiting. Alles-in-één, AC-gekoppelde oplossing en cloudconnectiviteit.

Maatwerk & schaalbaarheid

Het uiterlijk van de INTILION | scalebloc kan worden aangepast aan uw specifieke eisen. Bovendien, INTILION | scalebloc is volledig schaalbaar.

Sitemap